Kategoriat
Uncategorized

Vuosikokous ja sukujuhla 2024

Munukka-Munnukka Sukuseura vietti 25-vuotisjuhlaa 20.4.2024 Orimattilan Jymylinnassa. Ilmoittautuneita oli vajaat 90 henkilöä, mutta takatalvi yllätti kesärenkaiset autot ja autoilijat, joten paikalle saapui kymmenkunta vähemmän.

Ensin syötiin. Herkullisen ruuan meille oli valmistanut orimattilalainen Merosen pitopalvelu. Vatsat täynnä jaksettiin keskittyä pitämään yhdistyksen sääntömääräinen kokous, jossa asiat etenivät sukuneuvoston esitysten mukaisesti. Sukuneuvostossa jatkavat kaikki edellisen vuoden toimihenkilöt: puheenjohtaja Saila Tuokko (Kaarina) sekä jäsenet Reino Huuhtanen (Juva), Marja Lemponen (Helsinki), Antti Munnukka (Lappeenranta), Harri Munnukka (Hyvinkää), Kai Munukka (Naantali), Mia Munukka (Hollola), Timo Munukka (Vihti) ja Kaija Tuomala (Lahti). Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Mari Kuosa (Orimattila), joka oli vuosien ajan toiminut sukuseuran varatoiminnantarkastajana. Varatoiminnantarkastajaksi valittiin Eeva Kuosa (Myrskylä), joka puolestaan oli tehnyt pitkän uran sukuseuran varsinaisena toiminnantarkastajana.

Kakkukahvien oheen oli varattu aikaa seurustelulle, jotta juhlaväki ehti vaihtaa kuulumisia ennen varsinaista sukujuhlaa. Upeasta ja koskettavasta musiikista vastasi orimattilalainen Trio Classico (Veli-Matti Onnela, Martti Heinonen, Tero Mölsä). Juhlapuheen sukuseuran historiasta sekä merkityksestä piti Kai Munukka. Tänä vuonna viimeistä evakkoon lähdöstä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Tähän aiheeseen keskittyi Saila Tuokko. Esitykseen otti osaa moni suvun jäsen kertoen omakohtaisia kokemuksia. Anneli Valtonen kertoi Sotaorvot-hankkeesta sekä saamastaan Juuret Karjalassa -mitalista. Kirvun ja Kirvu-Säätiön kuulumisia meille toi Säätiön hallituksen puheenjohtaja Sirpa Suvanto. Antti Munnukka kertoi puolestaan Rautjärven kuulumisia. Useiden vuosien jälkeen pidettiin myös arpajaiset, jossa pääpalkintona oli sukuseuran vaakunaryijy. Arpajaispalkintoja oli kertynyt sen verran mukavasti, että pystyi sanomaan ”joka toinen arpa voittaa”. Arpajaisten lisäksi jäseniä viihdytettiin sukubingolla, mutta se oli niin helppo, että ensimmäinen bingo huudettiin jo ennen kuin kaikki ehtivät ottaa itselleen kupongin.

Sukuseura teki tilaisuudessa lahjoituksen Ukraina-keräykseen. Päätimme haastaa mukaan keräykseen kaikki kirvulaiset ja rautjärveläiset sukuseurat parhaaksi katsomansa tahon kautta, joka täten tiedoksi saatettakoon ❤

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, ohjelman suorittajille ja hengessä mukana olleille. Kirvu-Säätiölle sydämellinen kiitos muistamisesta!

Sukuseurallamme ei ole enää Facebook-tiliä, mutta Instagramin puolelta voi halutessaan käydä kurkkaamassa juhlatunnelmia https://www.instagram.com/munukka_munnukka/